Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Digi- ja väestötietoviraston (DVV) toteuttamaa Suomidigi.fi-sivustoa. Seloste on laadittu 1.1.2020. Suomidigi.fi-sivuston saavutettavuutta on arvioinut DVV:n hankkima saavutettavuusasiantuntija säännöllisesti osana suunnittelu- ja kehitysprosessia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Suomidigi.fi-verkkopalvelu täyttää suurelta osin saavutettavuusvaatimukset, eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita (täyttää WCAG-ohjeistuksen A- ja AA-tason kriittiset vaatimukset).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella: suomidigi(at)dvv.fi 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Saavutettavuus on huomioitu DVV:n digitaalisten palvelujen kehityksessä suunnittelusta toteutukseen kokonaisketterän mallin mukaisesti. DVV:n hankkima saavutettavuusasiantuntija arvioi palvelujen saavutettavuutta säännöllisesti osana suunnittelu- ja kehitystyötä.

Päivitetty: 6.2.2020